Ausinės 3mk Wired Earphones USB-C baltos

Kaina
EAN: 5903108518062
• Yra sandėlyje 5 vnt.
• Yra sandėlyje 5 vnt.
10.59 €

Informacija apie prekę

3mk Wired Earphones™ yra aukščiausios klasės laidinės ausinės su muzikos klausymo ir skambinimo funkcija. Dėl integruoto nuotolinio valdymo pulto ir mikrofono, norint valdyti ausines, nereikia liesti mobiliojo telefono. 1,2 m ilgio maitinimo laidas suteikia maksimalų vartotojo patogumą. Ausinės palaiko plačią garso dažnių juostą nuo 20 Hz iki 20 kHz. Atsparus prakaitui.

Patogus klausytis muzikos ir skambinti telefonu

Kad naudotojas būtų patogiau, ausinėse yra laisvų rankų įrangos rinkinys, kurį sudaro nuotolinio valdymo pultas ir mikrofonas, leidžiantis klausytis muzikos ir skambinti neprisiliečiant prie mobiliojo telefono. 1,2 m ilgio maitinimo laidas suteikia maksimalų vartotojo patogumą.

„Wired Earphones™“ yra kompaktiškos ir lengvos – jas galite laikyti rankoje ir naudoti bet kada.

Klausytis aukščiausios kokybės muzikos

Ausinės palaiko plačią garso dažnių juostą nuo 20 Hz iki 20 kHz. Garso kokybė gali patenkinti net išrankiausius muzikos mylėtojus. Su ausinėmis integruotas nuotolinio valdymo pultas siūlo garsumo reguliavimo, dainų keitimo bei atsiliepimo ir skambučio užbaigimo funkcijas, kurios garantuoja malonumą nuolat klausytis muzikos.

Patvarumas ir atsparumas

„Wired Earphones™“ turi CE sertifikatą, kuris patvirtina atitiktį ES sveikatos, saugos ir aplinkosaugos reikalavimams. Dėl didelio patvarumo ir atsparumo mechaniniams pažeidimams bei prakaitui ausinės patenkins aktyviausių vartotojų poreikius. Pasiimkite ausines į treniruotę ir mėgaukitės mėgstama muzika sportuodami!

Jungtys:
Nenurodyta
Antgaliai:
USB-C
Spalva:
Balta
10.59 €


Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies)

Mes naudojame kelių tipų slapukus – nuolatinius ir vienos sesijos. Vienos sesijos slapukai ištrinami iš Jūsų įrenginio, kai tik uždarote interneto naršyklę. Nuolatiniai slapukai saugomi Jūsų įrenginyje tol, kol jie yra specialiai ištrinami arba kol baigiasi jų galiojimas. Sužinoti daugiau
Suskleisti