Belaidė laisvų rankų įranga Jabra Talk 45 juoda

Kaina
EAN: 5707055046315
• Yra sandėlyje >10 vnt.
• Yra sandėlyje >10 vnt.
68.99 €

Informacija apie prekę

Valdymas balsu:

Jabra Talk 45 Mono belaidė laisvų rankų įranga suteikia vieno mygtuko paspaudimu pasiekiamą „Siri“ ir „Google Assistant“ valdymą balsu, todėl galite atlikti veiksmus laisvų rankų režimu. Skambinkite ir atsiliepkite į skambučius.

Krištolo skaidrumo pokalbiai:

Mėgaukitės krištolo skaidrumo telefono pokalbiais su „Jabra“ triukšmo slopinimo ir HD Voice technologija. Girdėsite asmenį, su kuriuo kalbatės, ir būsite aiškiai girdimi, nesvarbu, koks triukšmas aplink jus.

Vieno įkrovimo metu „Talk 45“ suteikia iki 6 valandų pokalbių trukmę arba 8 dienas budėjimo režimo. Programa „Jabra Assist“ turi garsinį baterijos įspėjimą, todėl žinosite, kada laikas ją įkrauti.

Lengvas susiejimas su NFC:

Susiekite laisvų rankų įrangą su išmaniuoju telefonu naudodami NFC arba „Bluetooth“. USB adapteriu netgi galite perkelti per internetą vykdomus pokalbius iš kompiuterio į išmanųjį telefoną – puikiai tinka, kai reikia kalbėtis kelyje.

Jungtys:
Bluetooth
Antgaliai:
Nenurodyta
Spalva:
Juoda
68.99 €


Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies)

Mes naudojame kelių tipų slapukus – nuolatinius ir vienos sesijos. Vienos sesijos slapukai ištrinami iš Jūsų įrenginio, kai tik uždarote interneto naršyklę. Nuolatiniai slapukai saugomi Jūsų įrenginyje tol, kol jie yra specialiai ištrinami arba kol baigiasi jų galiojimas. Sužinoti daugiau
Suskleisti