Steperis SS006 juodas

Kaina
EAN: 4778008128410
• Yra sandėlyje >10 vnt.
• Yra sandėlyje >10 vnt.
46.99 €

Informacija apie prekę

Pasirūpinkite savo figūra – treniruokitės namuose taip intensyviai, kaip sporto salėje! Reguliarios treniruotės su steperiu padės numesti svorį, lieknėti ir formuoti figūrą.
 
Steperyje yra tikslus skaičiuoklis su įmontuotu LCD ekranu. Jo dėka sužinosite, kiek laiko trunka jūsų treniruotės, kiek kalorijų buvo sudeginta ir kiek žingsnių buvo atlikta. SCAN funkcija leis vienu metu valdyti visus šiuos parametrus.
 
SVARBIAUSI PRIVALUMAI
 
Kompaktiškas dizainas – steperis neužima daug vietos, todėl po treniruotės steperį galite laikyti spintelėje ar po lova.

Aiškus, įskaitomas ekranas – galite patikrinti, kiek laiko ir su kokiu intensyvumu sportuojate – tai leis planuoti racionalią treniruotę.

Reguliuojamas intensyvumas – nusistatykite treniruotės  intensyvumą pagal jūsų fizinį pasirengimą.

Pasipriešinimo gumos – Treniruoklis su pasipriešinimo gumomis, kurios vienu metu leis atlikti rankų pratimus, stiprins viršutinę kūno dalį.

Spalva:
Juoda
46.99 €


Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies)

Mes naudojame kelių tipų slapukus – nuolatinius ir vienos sesijos. Vienos sesijos slapukai ištrinami iš Jūsų įrenginio, kai tik uždarote interneto naršyklę. Nuolatiniai slapukai saugomi Jūsų įrenginyje tol, kol jie yra specialiai ištrinami arba kol baigiasi jų galiojimas. Sužinoti daugiau
Suskleisti